Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J92i32ř54í 52H60o65r19á63k

11. 10. 2020 2:59

Nikdo nevěděl jak se to bude dál vyvíjet, takže si myslim, že ať by vládl kdokoli situace by byla stejná jako teď. V situaci, když už z nějakého nařízení nemusíte něco dodržovat, tak to prostě nedělate. Pravda i předčasná samochvala čpí.

3 1
možnosti
Foto

Babiše do pekla? A to Vám není líto těch čertů? ;-D

1 1
možnosti
AT

Je a příšerně, nebo takové peklo, ještě nikdy v minulosti neměli.

0 0
možnosti
PV

P22e87t58r 18V34e79p17r86e16k

10. 10. 2020 15:27

Je to stejné ve všech zemích. Autor čehokoliv píe o politikovi podle toho, zda je jeho příznivce či odpůrce. Pokud má premiér dobrá čísla, tak to premiérovi navzdory, pokud špatná, je to jenom jeho vina. Prostě autor blogu je posedlý antibabišovec... A to je celé.

2 1
možnosti

Kdopak to na jaře vykřikoval,jak Babiš dusí zemi restrikcemi a že je nutno povolit,že jde o ztrátu demokracie?Teď ti samí vykřikují,že to mělo být jinak.Už jsou k smíchu,pokud věří,že jim na ty opoziční kecy skočí.A co Benda,který v parlamentu vykřikoval,že je ústavní činitel a nikdo mu nebude přikazovat nosit roušku.A takových,,momentálně zavostalých je víc.;-D

5 2
možnosti
Foto

A kdopak to vykřikoval, že chce řídit stát jako firmu?

Nebo mi chcete říct, že Babiš řídí Agrofert podle přání zaměstnanců?

Že jim dá platy, jaké požadují? Dovolenou, jakou chtějí? Že je poslouchá a řídí se jejich hlasem?

7 0
možnosti
AK

No a nakoho by jste potom házel špínu,kdyby tam nebyl Babiš?Na ODS či Piráty??Vy máte opravdu takový panický strach z Babiše,že nemůžete ani spát,že!!

6 3
možnosti
Foto

Aspirujete na titul nejhloupější diskusní příspěvek :-/

3 3
možnosti
MK

Babišova největší chyba spočívá v tom, že naslouchal a podvolil se těm, co vykřikovali, že celá „koronakrize“ je nesmyl – a že chtějí normálně žít. A takových lidí byla na začátku léta většina.

Říkejte tomu demokracie, nebo populismus, to je mi fuk. Ale laskavě si nejdříve zameťte před vlastním prahem, než budete ukazovat na viníky.

p.s. Pamatujete na to, co tady měsíce říkala opozice podporovaná takovými lidmi, jako je Pirk, Šmucler, Žaludík a podobně? Co myslíte, přijde si pro tyhle popírače problému čert? :-)

7 0
možnosti
Foto

Už jsem to jednou psala. Chtěl řídit stát jako firmu. Poslouchal a podvolil se hlasům zaměstnanců?

0 0
možnosti
VR

Měla vláda na vybranou? Zavést restrikce dříve?

Ano, měla. Třeba uzavřít Prahu, jako rizikové území. Ale musela by posunout termíny voleb. Tak to si nedovedu představit, co by opozice, Milión chvilek apod. dělali.

7 2
možnosti
Foto

To není vaše starost, nebo jste si někdy z jejich názorů něco dělali? Tak maximálně srandu.:-)

0 0
možnosti
PP

P19e17t97r 43P69o71l53á81k

10. 10. 2020 9:24

Podle toho, co jste napsal, je Andrej Babis spis Jezis Kristus, ktery ponese zodpovednost a kriz za blbost celyho ceskyho naroda. Je legracni, jak dneska lidi vsechno spatny hazeji na stat a politiky, osobni zodpovednost zadna. Zajimavy je, ze na jare vsichni vykrikovali, ze jim stat nebude rikat, jestli muzou nebo nemuzou jet na dovolenou, v lete to samy a kdyz je prusvih, tak najednou za vsechno muze stat a vsichni natahujou ruku. Spis nez Babise, pane autore, byste mel resit zpovykanost a nezodpovednost lidi...

5 1
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1492x
Nesnáším hloupost, nespravedlnost a bezpráví, mám rád lidi veselé, slušné a spolehlivé.

Seznam rubrik