Diskuse

Nejsem komunistou.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

holcman

16. 5. 2011 23:30
Juro, to čučím

Voni tě smáznuli? Komáři, že jo?

Máš pech, ale já ti držím palcáty, kámo.    :o))

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

16. 5. 2011 22:48
Pane Jiří

oni Vás vymazali z blogu?8-o Úplně.

To jsou mi věci.:-/

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

13. 5. 2011 17:42
Nejsem.....a nikdy nebudu!

R^:-)

0 0
možnosti
FS

aroneček

3. 5. 2011 8:15
Nohavo,Nohavo!

Kolikrát jsi upad,abys mohl napsat takovou slátaninu hloupostí.Nebuď cvičená opička.

0 0
možnosti
H

holcman

16. 5. 2011 23:32
Re: Nohavo,Nohavo!

Ty seš na zemi furt, že jo?

0 0
možnosti
K

kaktusak

3. 5. 2011 0:40
Třídní boj je průvodním jevem kapitalismu

Odstranit se dá jedině systémovými reformami, kde se výrobní prostředky dostanou pod demokratickou kontrolu pracujících. Historie prokázala, že je to cesta reálná, i když protireformním silám se to nelíbí.

0 0
možnosti
MS

majkl1

3. 5. 2011 1:34
Re: Třídní boj je průvodním jevem kapitalismu

Hmm, zřejmě jste absolvoval VÚML. Tak si tu masáž zase odstraňte z paměti a, pokud jste toho schopen, začnětě logicky uvažovat. Třídní boj je nesmyslný výraz pana Marxe, který se chtěl vyhnout slovu konkurence. Bojovat, revoluce, posléze lucerny a Gulagy, to už tu bylo a dopadlo to špatně. Historie prokázala, že to reálná cesta není, prokázala, že špičkové strojírenské a jiné závody ČR se pod demokratickou kontrolou pracujících změnily na zastaralé provozy, vhodné akorát na odpis. Nakonec na tom skončil i Velikyj moguščij sovětskij sojuz.

Já vám poradím, jak se vyléčíte. Zažádejte o živnostenský list a začněte třeba jako zámečník. Zařiďte si dílnu a makejte jako brouk. Když budete šikula, bude se vám dařit a bude dost zakázet, najednou přestanete stíhat. Zaměstnáte nezaměstnaného, budete mu platit mzdu, pojištění atd. a tím pádem budete vykořisťovatel, páč něco musí zbýt na provoz. Ovšem onen zaměstnanec je pracující a má tudíž nárok na kontrolu vašich výrobních prostředků.

0 0
možnosti
MS

majkl1

3. 5. 2011 0:16
Eště že tak.

Máte kliku, jinak bych se s Vámi nebavil.:-)

Veškeré odrůdy totalitních režimů jsou zhoubou světa. Ať byl jejich představitel fousatej Marx, kníratej Áda s více kníratým Stalinem či bezvousej Chaves. O totálně zarostlých středověkých dědcích světa Islamu nemluvě.

Problém je v tom, že tito pánové odjakživa rádi rozdávají z cizích kapes, ba z kapes, ke kterým nemají přístup. A na toto lid slyší! No a ten chudák, který dá pak státní finance zase do pořádku, nebo to alespoň zkouší, tak to je gauner prvé třídy a nepřítel lidstva. Že si ten rozdávající z cizího v prvé řadě namastí kapsu sám, o tom se ve "slušné" společnosti nehovoří.

0 0
možnosti
V

viet

2. 5. 2011 23:54
Pane

Pane Nohavo, co takhle myslet hlavou? Zkuste si porovnat, kolik hlouposti bylo v náboženstvích všeho druhu, např. krutost katolicismu, surovost a zaslepenost islámu. O ismech nemluvě. Kolik životů stál kapitalizmus, truhlíku? Kolik válek včetně dvou světových vyvolal?

Svatá ty prostoto!8-o

0 0
možnosti