Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co je pak státní terorismus,když to není umístění bomby agenty GRU do muničního skladu pod správou státního Vojen.techn.ústavu?

0 0
možnosti
Foto

Karma, co by se asi stalo, kdyby Rusům na jejich území vyhodil někdo do povětří ropovod s tim, že je to útok na zboží, které jím teče do Česka.?:-)

1 0
možnosti

Tajní agenti cizího státu zavraždí na našem území naše občany. Podle Babiše je to útok na zboží, je vůbec normální, tohle řekne jen sebestředný sociopat vydíraný cizí mocností, nebo přímo její agent. Nepochybně kompletní složky StB vlastní Kreml. Český premiér se má zastávat Čechů a ne cizích agentů co odflákli práci a vraždili. Pak je tu to opatrné požádaní a nepožádání států EU a NATO o odporu a o žádosti na vyhošťování diplomatů ani čárka. BISka nepovolila kompletní zveřejnění právě proto, aby se dalo monitorovat, kdo pouští informace do Ruska, teda kdo kromě přímé linky Hrad - Kreml.

1 2
možnosti

Kauza Vrbětice, je jak kázání v kostele o bohu. Důkazy nejsou nebo nemohou být sděleni a tak nezbývá než věřit. Jenže to je v dnešním světě málo. Vám zřejmě stačí věřit.

0 0
možnosti

Otázkou spíš je, co na něj Zeman či ještě pravděpodobněji Rusko má, že najednou otáčí. Je velmi nebezpečné mít premiéra, kterého může vydírat cizí mocnost a on tak pod tlakem jedná v cizí prospěch a ne ve prospěch vlastních občanů. ;-(

2 0
možnosti
Foto

Karma.Ptrsne tak,už aby to svinstvo po volbách zmizelo...a to nás ještě čeká co vyzvrací kolaborant Miloš

3 2
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1492x
Nesnáším hloupost, nespravedlnost a bezpráví, mám rád lidi veselé, slušné a spolehlivé.

Seznam rubrik