Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co ale chtít od zbabělce, který se neštítí přísahat na zdraví svých nemocných deti?

0 0
možnosti
ZZ

Proč v blogu toho Petra Fialu konkrétně nejmenujete ?

;-D;-D;-D

0 1
možnosti
DR

Je nepochybné, že vláda udělala ohledně Korony spoustu chyb. Ale kdo na jejím místě by je neudělal?

A v tomto případě je nejvíc úsměvné asi to, když naše spásná opozice,(která by samozřejmě dělala všechno nejlíp) nyní blekotá něco o tom, že vláda v létě zaspala. Ta sama opozice, která nám tu už koncem jara vyřvávala o chudácích podnikatelích a tudíž o nutnosti co nejrychlejšího uvolňování tehdy přijatých opatření a za základě mj. i jejich tlaku se tak tehdy v květnu stalo.

Ale to už se do blogu moc nehodilo že.

2 3
možnosti
JK

Za to, že vláda zaspala může opozice, média a lidi. Pořadí se může měnit, ale slovo "JÁ" tam nehledejte.

Nechápu jak někdo může plísnit sám sebe za letní lehkovážnost a omlouvat vládu, že ona a jmenovitě Babiš za to nemůže, protože chyby dělá každý. Vždyť je to na hlavu.

0 0
možnosti
MV

Jeho nejistotu prozradily jeho oči. Smutnej pohled na "premiéra" státu.

0 0
možnosti
VF

Budete plivat, zvracet a kálet i kdyby tam byl Petr nebo Pavel nebo sám pánbůh nebeský. Na to je nejlepší se kousnout do zadku, snad se vám uleví. A dejte pozor abyste se při tom nezbláznil, v nemocnicích je obsazeno, tak by vás mohli zavřít do popelnice.

5 2
možnosti
JH

....že ale autor dokáže zvracet!:-)

3 0
možnosti
RK

Ta tiskovka byla vypovídající. Babiš nevěděl kam s očima. Nejsem si vědom žádné chyby a v druhé větě řekne, že se nějaké chyby staly, ale za ty může někdo jiný. Konečně nějaký novinář odhodil strach. Zajímalo by mě, co si pan Babiš představuje pod pojmem politická odpovědnost.

3 3
možnosti
Foto

No, vcelku s vámi souhlasím, ale ukažte mi jiného národního kormidelníka, kterému se v potýkání se s Covidem vede lépe. Okolní státy, které se ještě dva, tři týdny nazpět vytahovaly s tím, jak situaci kontrolují, nekontrolují nic a jen koukají, jak jim počty "nakažených" rostou.

Nakažené dávám do uvozovek proto, protože současným způsobem testování zjišťujeme pouze přítomnost viru nebo jeho částí. Jako nakažení tak vycházejí i lidé, kteří už mají nemoc prodělanou, nejsou nemocní, nejsou infekční, ale započítáním do celkových čísel neuvěřitelně zkreslují skutečnost.

4 1
možnosti
RK

Moc hezké. Zkrátka nemá charakter, ale jiní taky ne.

0 1
možnosti
ZZ

pan Höschl, doporučil všem, nedívat se v příštích 14 dnech na televizi a nečíst noviny, já jeho doporučení praktikuji, v upravené podobě, již několik měsíců, ráno přeletím titulky a vím, abych čekal na tiskovku nebo na diskusní pořad, nebo se díval na čt24, to by mi musel pán Bůh do volů nadat, že jandova? co hlavní vchod? je odemčený?

6 1
možnosti
AT

Viz příspěvek pana Konráda v posledním vlákně dole.

1 0
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1492x
Nesnáším hloupost, nespravedlnost a bezpráví, mám rád lidi veselé, slušné a spolehlivé.

Seznam rubrik