Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to souboj o lidskou svobodu. Vládnoucí kasty si vyzkoušely, co vše si mohou dovolit. Jak je vidět, pokud řádně vystrašíte lidi, mohou si dovolit prakticky cokoliv.

1 0
možnosti

Až zjistíte, že jste se mýlil, napište nám to.

3 0
možnosti

Rád se omluvím, nepřeju si nic jiného, než abych už o tom viru již nikdy neslyšel.

1 0
možnosti
Foto

Izolování nerizikových skupin, což v praxi znamená znemožňování celé populaci normálně žít a pracovat, nepovede k získání imunity. Naopak – další prodlužování karantény bude mít rozsáhlé následky a povede k celospolečenskému traumatu.

Každý rok v ČR zemře přirozenou smrtí přibližně 110 000 lidí, tj. průměrně zemře každý den asi 300 lidí. Zesnulých, u kterých byl identifikován COVID-19, je za den průměrně 5 – nicméně smrt minimálně poloviny z nich nemá přímou souvislost s onemocněním COVID-19, nýbrž se jedná o úmrtí způsobená jiným závažným onemocněním.

3 0
možnosti

máte samozřejmě pravdu, nejsem příznivcem drastických změn, jen si myslím, že s otvíráním divadel, sportovních stadionů a hranic se mělo ještě počkat

0 0
možnosti
Foto

V teple a světle se koronavirus netetelí blahem. Je nutné to risknout. To, co se stalo ve celosvětovém měřítku, nemá v historii obdoby.

0 1
možnosti
Foto

Doporučil bych se řídit příkladem Nového Zélandu, kde uvolňují restrikce až tři týdny po posledním úmrtí v souvislosti s koronavirem.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/kornavirus-novy-zeland-zadni-novi-nakazeni_2005040744_elev

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS