Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Předpokládám, že jste doposud nebyl v Severní Korei, případně v nějakém podobném státě. Možná byste svůj nadpis poněkud zmírnil.

A teď k meritu - nejspíše narážíte na fakt, že policie ČR chce stíhat některé jedince za některé výroky.

Pokud někdo chrochtá blahem nad 50 postřílenými a zcela nevinnými lidmi, kde jsou i malé děti, považuji jej osobně za lidské hovado. Historie totiž učí, že ponechání podobných lidských hovad bez jakéhokoliv upozornění na závažnost jeho projevu končí posléze i nějakým činem ( v naší republice už jednoho podobného máme v base ). Možná Němci v minulém století tak nějak omlouvali jistého kaprála, že sice má ostrý jazyk, ale jinak je to báječný chlapík, která má pravdu. A pak se to všechno tak nějak zvrtlo. Vzpomínáte?

10 3
možnosti
Foto

Ano, ale neříká se snad z deště pod okap, z louže do bláta. Není lepší nechat všechny vykoupat se ve špinavé povodni. Nelze nechat žít každého ve snění o utopickém světě, v němž se neprojevují žádné emoce. Tu bitvu musíme každý vybojovat sám, a ne to pohodlně nechávat na státu, a zvláště ne na státu.

Není snad nic horšího než potlačované emoce.

1 0
možnosti
VH

Bezcelní zóna umožňuje volný pohyb osob? Ale jděte!

0 0
možnosti
Foto

Musí k ní nakonec vést, jinak se rozpadne. Jakmile ten motor nastartujete, už jej nelze zastavit

0 0
možnosti
VH

Jak velkému procentu říkáte "značné". Ano, myslím to, které dosáhne sotva na minimální mzdu. (Vždy nějaké bude, ať je minimální mzda "samovolná", nebo oktrojovaná.)

Většina lidí nemá na zahraniční dovolenou? Jak je možné, že na organizovanou (CK) dovolenou, respektive pobyt delší než pět nocí vyjelo vloni 3,6 miliónu osob. Odhaduje se, že až milión vyjede individuálně. Řekl bych, že to je většina obyvatel, nepočítáme-li batolata do dvou let, seniory již nepříliš pohyblivé či nezasažené demencí. Dále ty, kteří jsou v cizině dlouhodobě, ať už na studijním pobytu či jen na dlouhodobém "čundru". Možno též odečíst ty, kteří nikam do zahraničí prostě jezdit nehodlají.

Doporučuji: zvážujte, co píšete.

3 0
možnosti
Foto

Přijde mi hodně nechlapské označit Havla za zločince, když už nežije. Měl jste dost prostoru o těch, co je jen tak trochu popisujete, se rozepsat a označit klidně jejich kauzy. Ale jaká polospravedlnost? Jako, že na něho bůh seslal rakovinu? No tak, pánové, to nemá žádnou úroveň. Pište o těch, co tu opravdu dělají zločiné věci a navíc je zavěte, pak bude mít Váš blog váhu. Jenom takový ženský názor.

4 0
možnosti
Foto

sorry - zločinné věci a navíc je nazvěte....

0 0
možnosti
Foto

Vidíte a mně přijde jako peklo, když nějaké hovado tleská padesátinásobnému vrahovi.

11 1
možnosti
JL

Vaše představa pekla, mírně řečeno, je poněkud úsměvná.

4 0
možnosti
PT

P83e31t58r 50T46o86m60e66k

16. 3. 2019 17:20

Havel byl zločinec? Konejte pane Bango.

7 2
možnosti
Foto

A nebyl snad odsouzen a neseděl?

3 6
možnosti
Foto

1) vůbec se mi nelíbí cenzura, pouze vyvolení mají právo vidět video a mazat účty

2) Ti muslimové musejí být zcela jiní, než nám zde je prezentují islamofobové, že jde o lidi pohrdající vlastním životem, takoví by se snad - s nasazením vlastního života - začali bránit,

3) prozatím až do výroku soudu jde o pouhé podezření z trestného činu, tedy použít v takovém případě paragraf o nepřípustnosti schvalování trestného činu mi připadá poněkud ukvapené. A navíc bych se v tomto případě domníval, že naše jurisdikce nesahá za naše hranice.

1 1
možnosti
Foto

No nevím. S některými věcmi se dá souhlasit, ale já bych s tím před rokem 1989 neměnil. Myslím si, že dnešní pozitiva převažují nad negativy. A to výrazně.

A jsem háklivý na to když někdo tvrdí, že se může cestovat, ale někdo na to nemá. To je jako byste říkal, že spravedlivější bude když teda nebude cestovat nikdo, prostě zase zadrátovat hranice. Nikomu nic nebrání v tom vzít si batoh a stan a stopovat, nebo jet na kole nabo... když už na to nemá. Dřív nemohl ani to.

13 1
možnosti

Stopro souhlas, snad bych ještě vedle Jakeše uvedl na čelní místo JUDr. Lubomíra Štrougala, který jako rudý papaláš aktivně udržoval totalitu po úplně celou dobu, začal jako menší funkcionář KSČ v jižních Čechách už v roce 1948, zbytek je notoricky znám.

2 0
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1492x
Nesnáším hloupost, nespravedlnost a bezpráví, mám rád lidi veselé, slušné a spolehlivé.

Seznam rubrik