Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DanielPuschman

11. 3. 2011 13:15
já to nechápu

Posíláte do báně Cikány, ale píšete o zločincích. Ale existují Cikáni, co nejsou zločinci. Proč tedy nenapíšete ten článek o zločincích, to by dávalo větší smysl. Vím, že vás Cikáni okradli, mě taky jednou okradli, vím, že dělají bordel, zneužívají dávky, a tak dále, ale to je pořád o zlodějích, bordelářích, a zneužívačích dávek.

Ti z nich, co jsou Cikáni, jsou líp vidět, a naučili se, že se vyplatí to hrát na rasový útlak.

Ale pořád to nejsou všichni Cikáni. To, že se někdo narodí jako Cikán automaticky neznamená, že bude porušovat zákon. Cikáni nejsou homogenní etnikum, to je jen kec, co šíří profesionálové "Romské problematiky", aby jim to víc sypalo.

0 0
možnosti
SK

sylwunia

11. 3. 2011 17:14
Re: já to nechápu

No těch vyjímek je hodně málo... ve zdejší MHD už tihle spoluobčané - nejen,že jezdí zdarma (napsala bych raději načerno - jak se tomu říká, ale mohla bych být třeba za rasistu), ale oni si už zabírají i celé dvoujsedačky... takže jedou 3 ale sedí na 6 místech. A bohužel jsme byla svědkem i toho, kdy jejich spoluetnikum potřebovalo pomoct s kočárkem do trolejbusu... A myslíte, že této mamině pomohli??? Ani náhodou - pomohli ti jiní - ti většinoví.

MYslím, že by pro ně měly být zavedeny internátní školy - pokud je necháme vychovávat děti - vychovávají pouze své kopie...

0 0
možnosti
P

por.Dub

11. 3. 2011 12:52
Koluje fór -

Optimista se učí anglicky,  pesimista  rusky   a  realista    střílet.

0 0
možnosti
MJ

mroyko

11. 3. 2011 15:14
Re: Koluje fór -

Pravda, ale ne cela. jiz delsi dobu se pesimiste uci cinsky... ;-)

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

11. 3. 2011 12:28
Proč stát mrhá mými penězi a nevyúčtuje mi to?

No, jestli rozumím slovu korektnost, tak jak je vysvětlováno bych to docela zavedl.  Korektně je totiž v podstatě všem  stejně , spravedlivě, se znalostí širších souvislostí....

To že to spravedlivě nefunguje pro všechny občany  stejně netřeba asi diskutovat. Přestupky, dluhy, krádeže a jiné zločiny je nutné trestat- padni komu padni- všem stejně. Ano, těm co se snaží, je třeba pomoci, ale můj děda narozený 1903 říkával :člověče pomož si, pánbůh ti požehná.  Na to žehnání tuším, že by nechtěli čekat, ale proč nepomoci těm, co se snaží si pomoci a dodržovat zákony tohoto státu včetně psaných i nepsaných zvyklostí, proč ne. Problém je nekontrolovatelný sypání peněz do této problematiky. Normální postup je stanovím cíle, rozhodnu se, kolik do toho chci:! investovat a porůběžně i na závěr hodnotím, pokud jsou to  veřejné peníze- pak veřejně.. Pokud chce páchat někdo dobro za své prachy, fajn. Pokud chce někdo páchat dobro za mý nebo veřejné prachy, chci vědět, kolik na co a jak to dopadlo.

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

11. 3. 2011 11:54
se vůbec divím

že to Velký Bratr pustil do pléna - takový hanebný pamflet - fuj.

Nebo že-by začátek nových časů,kdy se bez ohledu na multi-kulti bude moci zase říkat to,co je holá skutečnost ?  Uvidíme ...

0 0
možnosti
ZK

kokarda

11. 3. 2011 11:53
Rasismus v Čechách

Včera jsem čekal na odjezd vlaku před nádražím v Hradci Králové. Byl čas, dal jsem si cigárko. Vtom ke mně náhle přistoupilo asi 16leté rómské děvče, nepozdravilo a mně šedivému kmetovi stručně, zhurta sdělilo:"Dej cigaretu" - bez kouzelného slovíčka:"Prosím".

Odpověděl jsem, že nedám. A ona odvětila: "Hajzle, chcípni."

Kdybych jí dal facana, jsem určitě jako rasista v reportáži TV NOVA. Tak jsem polkl hořkou slinu a pomyslel si své. Tak to je s tím rasismem v zemích českých. Ale jak dlouho si to necháme líbit? Kam to až může dospět?

0 0
možnosti
T

thunderclap

11. 3. 2011 12:01
Re: Rasismus v Čechách

Bohužel až do hořkého konce.Tento národ si nechá donekonečna dělat na hlavu.

Jediná možnost,je snad nějaká forma občanské neposlušnosti ale to u nás nehrozí...

0 0
možnosti
JL

tramtadadá

11. 3. 2011 11:07
Ano, všichni to víme,

všechno nás to štve, ale nemůžeme s tím nic dělat. Přitom je to tak jednoduché, vzít jim dávky. Pak bychom se museli sice ubránit krádežím, jelikož to by bylo jejich jediné řešení, ale poté by buď táhli jinam nebo začli pracovat (hehe), takže táhli jinam:-)

0 0
možnosti
P

por.Dub

11. 3. 2011 11:07
Včera sem se díval

na p.Jílkovou. Naprostá přesila , která z pana starosty   vykreslila jednoznačného rasistu, teroristu a podporovatele fašistických bojúvek.!!!! Johnova  statečná policie rozežene  tyto bojúvky a za velké slávy sklidí chválu  Kocábú a podobných pseudohumanistú, majícich své obydlíčko pěkne daleko o cikánú.;-D A nic se nevyřeší!!!!

0 0
možnosti
WG

marwill

11. 3. 2011 11:24
Re: Včera sem se díval

Ano, bylo to takové pěkně vyvážené ;-O;-O Proč tam nebyl třeba bílý zástupce z Bydžova, kromě starosty? Také bylo dojemné, jak se dožadovali, aby se mohli někam schovat. A co mají dělat normální lidi, kam se mají schovat? Tady bylo vidět jak kdo přemýšlí a o co mu jde. John mě zklamal, mluvil tam jako nějaký strejc. Tady je potřeba pevná ruka.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

11. 3. 2011 11:06
Ja bych dodal jednu vec...

...ono nekteri Romove strasne radi v ramci kritiky obcanu CR uvadeji,ze jakmile prijedou do Itali, Spanelska, Nemecka....tak se na ne skrze prsty nikdo nediva...Neni to tim,ze by obcane techto statu byli tolerantnejsi, je to proto, ze nevi, co od nich mohou cekat...Podobny pristup meli i lide v Britanii a Skotsku a nakonec to dopadlo takhle http://romove.radio.cz/cz/clanek/22536 . Stejne dopadli nakonec v Italii a Francii...Problemy meli rovnez v Dansku a Rakousku...

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

11. 3. 2011 12:15
Re: Ja bych dodal jednu vec...

dokonce i v severskýchn státech  a kanadě, kde jsou neuvěřitelně snášenliví....

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

11. 3. 2011 10:56
Hlavním viníkem jsou etnobyznismeni.

Všichni ti Khumarové (už se napakoval na barák), Ryšaví, Úhlové, Pappové a další. Ti záměrně tento problém podporují, protože čím víc problémů, tím víc peněz do jejich, po penězích lačného, chřtánu. Zrušme podporu těchto vyžírků a rázem se začne řešit skutečný problém a i cikáni sami pochopí, že bez práce nejsou koláče. Osobně bych ty peníze, co vyžírají etnobyznismeni klidně investoval do stavby hladových zdí pro cikány, protože nikdo normální je nezaměstná. Prostě, "Chceš dávku? Tak dnes příjdeš v 6:00 do práce a do 14:30 přenosíš tyto kameny z místa A na místo B, nebo vykopeš strouhu o délce 150m. Pak dostaneš na ruku ve 14:30 tisícovku." To je jediná motivace, která by fungovala. Nemohli by dopoledne krást a odpoledne budou tak unaveni, že ani na automatech je to nebude bavit.

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

11. 3. 2011 10:57
Re: Hlavním viníkem jsou etnobyznismeni.

(pokračování) A komu se zdá tisícovka moc, věřte, že dnes jim platíme mnohem víc. Zajděte si někdy na poštu, když tito nepřizpůsobiví, co se ale dokonale přizpůsobili parazitování, berou dávky. Protočí se vám panenky. Tolik peněz nebere většina bílých.

0 0
možnosti
P

petr.n_22

11. 3. 2011 10:55
V 1. řadě..

..je potřeba se zbavit přehnané politické korektnosti a začít věci nazývat pravými jmény.

0 0
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1492x
Nesnáším hloupost, nespravedlnost a bezpráví, mám rád lidi veselé, slušné a spolehlivé.

Seznam rubrik