Jiří Nohava

Klaus byl zvolen tajemníkem světového kongresu nepochopených.

1. 05. 2011 18:17:43
Českým novinářům se podařilo vypátrat podrobnosti okolo supertajné schůzky všech současných celebrit, jež se konala na našem území. Informovala o tom agentura Mubcipcir s tím, že jde o převratný čin ohledně světového míru a prosperity.

Informace pronikly na veřejnost díky ukecanosti hradního protokoláře Forejta, jenž má sice nejpřísnější bezpečnostní prověrku, ale po vypití pěti půllitrů krušovického piva, jenž mu přinesl vycvičený podhradní pes Ďula III. rozvázal a vyklopil i to, co neví.

Zmíněný summit se údajně konal na velikonoce v podzemí nejstřeženější věznice Mírov, které bylo vybráno jako nejvhodnější lokalita během přísného výběrového řízení. Až za ním se umístily kupříkladu kubánské Guantanámo, americký Alcatraz nebo afghánská Tora Bora. Odborná komise složená ze zástupců všech světových zločinců jako plus vyhodnotila to, že má vysoké zdi, v příkopu špinavou vodu a v okolních lesích není vůbec žádný telefonní signál, tudíž přístup investigativních čmuchalů a všudypřítomný odposlech je velmi ztížen. Zmínění odborníci ovšem netušili, že na prolomení všech bezpečnostních opatření stačí jeden nespolehlivý a uslintaný strážce pokladu a vše vyjde vniveč.

Samotný aktiv všech, kteří ve světě něco znamenají, byl ovšem ohrožen již ve svém začátku, poněvadž se zjistilo, že nebyl pozván Václav Klaus a to by asi byl problém. Všichni přítomní se shodli, že je sice skutečně nulou, ale že je lepší mít toho starého papriku na očích, než by někde potají uraženě kul pikle. Hlavní organizátor tak narychlo faxoval do Prahy, ale zmíněný potížista k údivu všech přítomných dorazil za pár minut. Ukázala se totiž jeho prozřetelnost, poněvadž byl o své důležitosti bytostně přesvědčen a bivakoval ve stanu před bránou.

Hlavními kandidáty na prestižní post generálního tajemníka byli jihoafrický sběrač sloního trusu Masabob s hlasem všech otroků, brazilský tanečník lambády Cabanos za homosexuály a ruský traktorista Tatarčuk, jenž zastupoval světové alkoholiky. Nakonec všem vypálil rybník starý šedivec, který zastupoval tuneláře a našel podporu i v rumunské kapsářské federaci. Všichni se k velké radosti exklusivního hosta, ruského monarchy Vladimiroviče schodli na tom, že český prezident je skutečně těžko pochopitelný a jeho vítězství je zasloužené.

Na povolební párty si prý nový generální tajemník od srdce zanotoval s kamarády Hájkem, Putinem a Bártou, k tomu jim hrál Jakl na sitár a nakonec zatancoval maděru s dávnou láskou Knížákem. Velmi, ale velmi krásný večer.

Autor: Jiří Nohava | karma: 11.94 | přečteno: 1941 ×
Poslední články autora